Ebben az évben a trapézos hajók hivatalosan nem indulhatnak, így a Speedy sem. A Trinity-Group munkatársai és a Trinity-Speedy Sailing Team tagjai így arra gondoltak, hogy versenyen kívül egy nemes cél érdekében összefognak és a beteg gyermekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítvány (www.csodalampa.hu) működésének támogatásához elárvereznek egy helyet a hajón. A Speedy egy órás késleltetéssel a Kék Szalag versenytávját fogja teljesíteni, ám versenyen kívül. 

 

Amennyiben az időjárási körülmények nem teszik lehetővé, hogy a Speedy biztonsággal teljesítse a távot, úgy az árverés nyertesét egy nem libera típusú hajóval fogjuk elvinni. A verseny időtartama 16-24 óra is lehet, emiatt kérjük, hogy vegyék figyelembe a licitálók az állóképességüket. A fenti okok miatt csak 18-ik életévüket betöltöttek vehetnek részt a licitben, illetve a vitorlázáson.

A kikiáltási ár 200 000 Ft, melynek összegét, a Trinity-Group abban az esetben is biztosítja a Csodalámpa Alapítvány részére, amennyiben érvényes licit nem érkezik.

Az ajánlattételre rendelkezésre álló idő 2011. július 4-én 8.00-tól 2011. július 11-én 17.00-ig. Az ajánlatokat írásban a melinda.burai@group-trinity.com email címre kérjük eljuttatni. A levélben kérjük feltüntetni a licitáló nevét, címét, telefonszámát, email címét, cég esetén weboldalának elérhetőségét, kapcsolattartó megjelölését. További információk elérhetők Burai Melindánál, a 06-20-610-9615 telefonszámon.

Az árverés alakulásáról folyamatos tájékoztatást nyújtunk a www.group-trinity.com oldalon. Az árverés eredményéről a nyertest írásban értesítjük. Az árverés nyertesének a felajánlott összeget a Csodalámpa Alapítvány Unicredit Banknál vezetett 10918001-00000015-99050010 számú számlájára kell átutalnia. Az átutalásnak 2011. július 13-ig kell megérkezni az Alapítvány számlájára. Ennek elmaradása esetén az árverésben a második licitáló kap lehetőséget a részvételre.

További információk a versennyel, az Alapítvánnyal, illetve a szervezőkkel kapcsolatban az alábbi oldalakon érhetők el:

 

www.kekszalag.hu

www.csodalampa.hu

www.group-trinity.com

www.syc.hu

http://www.facebook.com/pages/Speedy-Sailing-Team/192128304134645