A Balaton északkeleti sarkában lévő 206 férőhelyes kikötő, szerencsés adottságokkal rendelkezik. A Budapesthez való közelség, és a védett öböl kedveltté teszi a bérlők körében, hiszen a zajos fővárosból egy óra alatt a nyugalom kikötőjébe érkezhet az, aki a Marina Fűzfőt választja.

 

A hajók számára különböző méretű, de jellemzően igen tágas cölöpös helyeket alakítottak ki. A legnagyobb 13,20 méter x 4,70 méteres helyekre akár 50 lábas hajók is beköthetnek. Ezeket a méretes hajókat megfelelő daru mozgatja, egy 16 tonna teherbírású travel lift, mely a Balatonon egyedülálló.

A cölöpök között masszív mólók húzódnak, melyek stabil pontot biztosítanak a kikötéshez.
A karbantartott vizesblokk, a messze földön híres Sirály étterem és a szerviz szolgáltatás már csak hab a tortán!

 


A túrázók idén is díjmentesen köthetnek ki egy éjszakára, ráadásul a Porthole Klubkártyával rendelkező vendégek akár 3 éjszakát is maradhatnak, és az étteremben is 10% kedvezményre jogosultak.
Azoknak, akik csak a szezon egy részében szeretnék vízre tenni a hajójukat, élhetnek a szezonális kikötőhely bérleti konstrukcióval. Ilyenkor nem kell a teljes éves díjat megfizetni, csak azokat a hónapokat, amikor a hajó vízen van. Természetesen ebben a konstrukcióban is jár minden szolgáltatás, amit a bérlők és a vendégek is igénybevehetnek. Minden hajóhelyhez tartozik áramcsatlakozás és vízvételi lehetőség. A kikötő teljes területén vezetéknélküli internetes hálózatra csatlakoztathatóak a megfelelő eszközök.

 


A 2012-es szezonra sok kikötő áremeléssel készül, nem így a Marina Fűzfő, ahol a bérleti díjak csak az áfa mértékével változtak. Érdemes itt kezdeni a szezont!    

Bővebb információ: www.marina-fuzfo.hu