Kihajózunk a tengerekre, óceánokra!

A Volvonak hála a Körkapcsolás nem áll meg a hűvös idő beköszöntével sem: 2017 októberében rajtol a Volvo Ocean Race 2017-2018. Ennek befutójáig, 2018 júniusáig, a Volvo Körkapcsolás Ocean Race Extra kiadásokkal is jelentkezik, hogy olvasóink első kézből értesülhessenek a Porthole hasábjain a nyolc hónapon át tartó földkerülő vitorlás verseny legizgalmasabb történéseiről.

A VOR mellett az őszi-téli időszakban egyéb külföldi versenyekről is tudósítunk: többek között a Rolex Middle Sea Race, Rolex Sidney-Hobart, RORC Caribbean, Key West Race Week, vagy éppen világbajnokságok, exkluzív versenyek híreit is olvashatják majd a Volvo Körkapcsolás követői.

 

Várjuk a beszámolókat!

A Volvo Körkapcsolás fontos célként tűzte ki maga elé, hogy a hazai vitorlás szezon ideje alatt lehetőséget és felületet adjon a kis egyesületi versenyekről, kikötők háziversenyeiről történő beszámolók megjelentetésének is. Annak érdekében, hogy mindig naprakészek lehessünk, számítunk a klubok, egyesületek és versenyrendezők közreműködésére: várjuk beszámolóitokat! A Volvo Körkapcsolás minden héten szerdán jelenik meg, így legkésőbb kedd estig várjuk a hétvégi versenyek, egyesületi események akár csak pár soros beszámolóját, néhány fotót és eredménylistát.

Keressék a Volvo Körkapcsolást minden héten szerda este a Porthole oldalán!

www.porthole.hu

 

Rovatunk támogatója a Volvo Autó Hungária

www.volvocars.hu

https://www.facebook.com/VolvoAutoHungaria