Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, hiszen rengeteg csapaton látszott, hogy odafigyeltek megjelenésükre. A Szélvész csapatának frappáns pólója, a Szent Ágota női leányságának csinos öltözete, amit a díjkiosztóra sem hagytak otthon, vagy a Django szalmakalapjai mind növelték a zsűri dilemmáját.


  • SPORTOS kategóriában győzött a HUN3 Bogi csapata, akik sportos és praktikus öltözetükre a láthatóságért is bónuszpontot kaptak.

  • STÍLUSOS kategóriában a Restless csapata vitte a prímet az elegáns, ingből, nyakkendőből álló szettel. A fiúk a siófoki kánikulában ácsorgás után nem voltak restek gyorsan átöltözni stílusos jelmezükbe fotósunk kedvéért.

  • VICCES kategóriában az Invictus csapata előre jelezte, hogy szerintük nem lesz konkurenciájuk és így is lett: egyen cowboy kalapjuk és a hibátlan DEB póz a kategória csúcsára emelte őket.

A Kékszalag Design Challenge részleteiről itt és itt olvashattok!


A nyertesek több díjban is részesültek: minden csapat egy pazar textilképet kapott, amit róluk készítettünk a Design Challenge alkalmából, valamint a kategóriák külön díjcsomagokban részesültek. A Bogi csapata személyre szabott technikai póló szettet nyert, az Invictus vicces csapata a Morzsa Bisztró és a BeerBalaton jóvoltából fél áron költheti el csapatvacsoráját a Blaha utcában. A Restless stílusos csapata Burdanna Navy kollekciójának darabjaival, elegáns pólókkal és párnahuzatokkal gazdagodott, valamint Be' vitorlázós karkötőivel és Zólyomi Zsolt illatcsomagjával.

Köszönjük a versenyzőknek a részvételt, reméljük, jövőre is hasonlóan frappáns szetteket láthatunk viszont a vízen! Köszönjük a zsűrinek, hogy részt vett kezdeményezésünkben és köszönjük a nyereményfelajánlásokat, amik tovább növelték az esemény színvonalát!