A HidegenLégió hajósai már készülnek a tél talán legfantasztikusabb hetére. Jövő vasárnap január 20-án lezárul a jelentkezési időszak, aki bújt aki nem megyünk! Többen kérdezték miért kell ilyen korán zárni a nevezést, hiszen a legjobb az lenne, ha az utolsó pillanatban dönthetnének, az időjárási információk függvényében. Azt is lehet, de akkor már nem tudunk helyet biztosítani a szállodában, legalábbis nem azokkal a feltételekkel, melyet a csoportos foglalás lehetővé tesz.

Az időben regisztrált résztvevők számára biztosított a közös szállodai elhelyezés. Kedvezőbb félpanziós árképzés, a szokásosnál rugalmasabb lemondási feltételek. Amennyiben a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt a túra elmaradna, azt  március 2-ától megtartjuk.

A parti programok, borkostolók az ingyenes kikötési lehetőségek,  de nem utolsósorban a VMSZ biztonsági felügyelete, az esetleges mentések, vontatások csak a szervezett flottára vonatkoznak, aki nevezés nélkül csatlakozik a túrához, az csak térítés ellenében vehet igénybe külső segítséget.

Programokról részletesen itt!

Azok számára, akik részt kívánnak venni a Farsangi Regatta február 9-i fordulóján, azoknak az Elan flotta hajóit kedvezményesen biztosítják a Téli túrára. Azok, akik bérelt Elan hajókkal vesznek részt a túrán, azoknak is kedvezmény jár a Farsangi Regatta nevezési díjából!

 

Ha még nem kaptál kedvet egy téli Balatonkerülő vitorlás túrán való részvételre, akkor nézd csak meg a tavalyi filmünket!