A Magyar Vitorlás Szövetség Versenybíró Bizottsága és Versenyrendező Bizottsága két alkalommal - 2019 februárjában és márciusában hirdet továbbképzést a minősített szakemberek részére, de az érdeklődők is részt vehetnek ezeken.

A továbbképzéseken korlátozott a létszám, ezért legkésőbb február 17-ig kell leadni a jelentkezést AZ ITT ELÉRHETŐ JELENTKEZÉSI LAPON!

A részvételi díj 6500 forint/fő. Ezt az összeget átutalással vagy a regisztrációkor készpénzben is ki  lehet fizetni.  (A regisztrációra 9:00 órai kezdettel kerül sor az előadóterem bejáratánál.) A Magyar Vitorlás Szövetség arra kéri a jelentkezőket, hogy érkezzenek időben a regisztrációhoz.

Azoktól, akik átutalással szeretnék fizetnék a részvételi díjat, azt kéri szövetség, hogy ezt e-mailben jelezzék a hunsail@hunsail.hu címre elküldött levélben.

1. Továbbképzés

Időpont: 2019. február 23. - 10:00-17:00

Helyszín: Balatonfüredi Yacht Club, klubszoba (8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc u. 2.) 

Maximális létszám: 60 fő

2. Továbbképzés

Időpont:  2019. március 9. 10:00-17:00

Helyszín: Magyar Sport Háza, első  emeleti konferenciaterem (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)

Maximális létszám: 120 fő

A továbbképzésen való részvétellel a Versenybírók minősítési rendszere és a Versenyrendezők minősítési rendszere szerint 10 pont kerül jóváírásra a szakemberek számára hitelesített gyakorlatként. Mindkét képesítéssel rendelkező szakemberek számára elegendő az egyik alkalmon való részvétel ahhoz, hogy mindkét minősítésénél jóváírásra kerüljön a 10 pont.

A részletes tájékoztató, benne a továbbképzések programjával a csatolt dokumentumokban (docx,pdf) található.

Fotó: Cserta Gábor / Magyar Vitorlás Szövetség