Idén is egész szezonban végig követhetik a Kwindoo Körkapcsolás hasábjain a legfontosabb történéseket: míg itthon nem dübörög a szezon, nemzetközi hírekkel jövünk havonta egyszer; ahogy pedig bepörögnek az események a hazai vizeken is, kéthetente egy összefoglalóban megtudhatjátok, mi történt a versenyeken, mi van élmenőinkkel külföldön, hogy mennek az utánpótlás kiválóságok, és beleférnek az egyéni kalandok, versenybeszámolók is.

A Kwindoo Körkapcsolás minden hónap elején, szerdán jelenik meg az előző hónap leglényegesebb történéseivel, március és október között pedig kéthetente szerdán jövünk a rovattal.

A versenyeket rövid összefoglalók formájában tekintjük át, kiemelve a legfontosabb eredményeket. A részletes beszámolókra vezető link segít azoknak, akiknek egy-egy összefoglaló felkeltette az érdeklődését és jobban elmélyedne a Kwindoo Körkapcsolás eseményeiben.

Idén partnerünk a Kwindoo, a magyar fejlesztésű vitorlásverseny-rendező és nyomkövető alkalmazás, mellyel már számos hazai és nemzetközi versenyen találkozhattak a vitorlázók.

A Kwindoo Körkapcsolás különlegessége lesz az idei évben, hogy a Kwindoo által trackelt versenyek a Porthole oldalán is visszanézhetők lesznek, valamint várjuk a versenyeken trackingelő vitorlázók nyomvonalát és versenybeszámolóját, hogy önálló cikkben megjelentessük oldalunkon! Ezek a beszámolók a Kwindoo Körkapcsolásban is megjelennek, hogy minél több mindenkivel megoszthassuk a személyes versenyélményeket, tapasztalatokat is! Az idei évben új funkciókkal bővül az alkalmazás, amely várhatóan segíti a vitorlázókat a versenyek alatt és színesíti az élő nyomkövetést – ezért is érdemes lesz figyelni a Porthole oldalát, hiszen elsőként fogunk hírt adni a frissítésekről!

Az év első hónapjaiban a vitorlás élet elsősorban a nemzetközi vizeken zajlik, ezért márciusig főleg a nagyobb külföldi versenyek összefoglalóit hozzuk, valamint élvitorlázóink világversenyeken elért eredményeit. Áprilistól kétheti rendszerességre kapcsolunk és érkeznek majd az aktualitások a hazai vizekről!

A januári Kwindoo Körkapcsolásban többek között visszatekintünk a Rolex-Sydney Hobartra, a Szilveszteri Regattára, megnézzük, hogy áll a Golden Globe Race és bepillantást nyerünk a Gyapjas testvérek évindító észak-amerikai versenyzésébe is. Ha január, akkor Boot Düsseldorf – bár nem verseny, de ez sem fog kimaradni összefoglalónkból!

Ne feledjétek, a januári Kwindoo Körkapcsolás február elején érkezik! Tartsatok velünk egész évben!

Fotó: Cserta Gábor / Klasszikus Kupa