A katamaránosok (Nacra 15) egy hosszabb, a Balatonfüred - Öreg-Tihany - Hajógyári-öböl - Balatonfüred távot kellett megtenniük. A többiek pedig a balatonfüredi közforgalmú móló mellett, a parthoz közel kialakított pályán mérték össze erejüket. 

A 15. Kékpántlika EGIS Nagydíj győztese a PÖFF SE-ben vitorlázó Illinger Petra (kormányos) és Illinger Péter duó lett, Nacra 15-ös katamaránjukkal ők teljesítették a fenti távot a leggyorsabban.

Ebben a hajóosztályban (Nacra 15) a második helyet a Dominek Csongor (YCTBJ VSE), harmadikat pedig a Kovács Áron (PÖFF SE) vezette katamarán szerezte meg. 

Az RS Feva hajóosztályban TVSK-s versenyzők léphettek fel a dobogóra: Drávucz Anna Viktória (TVSK) szerezte meg az aranyérmet, az ezüst Schinkovits Juliannáé, a bronzot pedig Bittsánszky Barnabásé. 

A 420-asoknál BYC-es versenyzők kapták a főszerepet: az Érdi Félix Vazul (BYC) kormányozta az első helyre a hajót, a második helyen a Siklósi Mór, a harmadikon pedig a Csőregh Máté Mihály vezette egység futott be. 

A 29-er hajóosztályban Fehér Boróka (KEREKED) kormányos hajója zárt az első helyen, megelőzve a Badar Botond (KEREKED) vezette hajót. 

Az optimisteseknél Zsidai Anasztázia Léda (THE-YKA) lett a legjobb, utána Horváth András (MVM SE) és Nedbál Szófia Anna (THE-YKA) következett. 

A teljes eredménylistát a 15. Kékpántlika EGIS Nagydíj online hirdetőtáblájánitt lehet megnézni