Haranghy Csaba 1963. szeptember 20-án született. Nős, két nagy lánya van, már mindketten már önálló családot alapítottak.

Korábban több cég felső vezetője is volt, most magán cégét vezeti, tanácsadással, fejlesztésekkel foglalkoznak, döntően a vízellátással kapcsolatosan.

Több cikluson keresztül volt az MVSZ elnökségi tagja, majd egy ciklus erejéig a Felügyelőbizottság elnöke. Két és fél cikluson át vezette a Magyar Szinkronúszó Szövetséget, melyből egy ciklust a Magyar Úszó Szövetség részeként. Sok tapasztalatot szerzett a nemzetközi élsport menedzseléséről.

1996-ban a XXVI. nyári olimpiai játékokon Atlantában képviselte a magyar vitorlázást Star hajóosztályban. A 25 induló közül a 18. helyezést érték el.

Részletes önéletrajz ITT olvasható.

Az elnök megválasztásával párhuzamosan új elnökségi tagokat és egy fő felügyelőbizottsági tagot is választott a közgyűlés. A ciklus hátralévő részében Böröcz István, Lábady Balázs, Rutai István, Lukáts Ákos, Siklósi Máté, Sükösd Balázs, Juhász Miklós, dr. Ugron Gáspár elnökségi tagként és Kerényi Csaba felügyelőbizottsági tagként segítik az újonnan megválasztott elnök munkáját.