Az Ypsilon Yacht Club már most egyre több hajós számára válik a kedvenc kikötővé - tudjuk meg Janák Enikőtől, a Club értékesítési vezetőjétől. Célunk az, hogy az első szezonját ünneplő kikötőt bemutassuk a legtöbb balatoni hajós számára, és lehetőséget biztosítsunk annak kipróbálására is. A most induló kedvezményes vendéghely kampány keretében nem csak a kijelölt vendéghelyeken lesz lehetőség kikötni, ügyfeleink eltölthetnek egy éjszakát a teljesen szél és hullámvédett belső medencében, vagy a külső öböl úszópontonos hajóhelyein is, ahonnan lenyűgöző a panoráma a tó minden irányába.

„A közelmúltban írt alá szerződést egyik vendégünk is, aki egy próbaéjszakát követően döntötte el, hogy minket választ: az egyik viharos szombaton érkezett, a hajója viszont annyira nyugodtan állt a vízen, hogy a család észre sem vette az erős szelet és a kellemetlen hullámokat. Azonnal el is határozta ügyfelünk, hogy itt foglal helyet hosszú távra.

 

A kedvezményes napidíjat a vendégek a sales@ypsilon-yachtclub.hu email címen történt regisztrációt követően, 2024. június 28-tól vehetik igénybe, a díja 15.000 FT/éjszaka, ami kifejezetten kedvező más Balatoni kikötők  20-25 ezer forintos árához képest.  Az elektromos hajókkal érkezőknek ajánlott a Marinero applikáció letöltése, mivel a közüzemi fogyasztás vételezése ezen az okos mérőóra rendszeren keresztül történik. Az applikáció egyszerűen kezelhető, és a ténylegesen igénybe vett fogyasztás alapján számláz.

Az Ypsilon Yacht Club már most is sok lehetőséget kínál. Az Ypsilon Pop UP éttermet a Costes Group üzemelteti, és tojásos reggelikkel, friss péksüteményekkel várják a hajósokat már reggel 7 órától egészen este 9-ig.Természetesen, ha valaki csak a büfét szeretné kipróbálni, akkor az itt tartózkodás 1-2 órás idejére díjmentesen köthetnek ki a hajósok.

 

Az Ypsilon Yacht Club műszaki színvonala európai mércével mérve is kiváló. Amint a szolgáltatások teljes palettája és a több hektáros élménypark elkészül, a kikötő még vonzóbb lesz a hajósok számára. Július közepére tervezik a medence, teniszpálya és napozóterület átadását is, ami tovább növeli a marina vonzerejét.

 

A kikötő különösen kedvező elhelyezkedésű, a Balaton legfontosabb vitorlásversenyei könnyen elérhetők innen. Azok számára, akik a versenyekhez kapcsolódóan szeretnének itt megszállni – legyen szó a Kékszalagról vagy más balatonfüredi versenyről –, az Ypsilon Yacht Club ideális választás. Regisztráljon most a sales@ypsilon-yachtclub.hu email címen és próbálja ki a kikötőt kedvezményesen.