Bossányi Zsolt, a hajó kapitánya a következőképp mutatta be útjukat: 

„Az Adriától a Földközi-tengeren keresztül Szicilia, Szardínia, Mallorca, Malaga érintésével 7-10 napos szakaszokra bontva haladunk majd a festő szépségű Grand Canaria-ig, Las Palmasba. Rövid pihenő, valamint a Kanári-szigetek felfedezése után átkelünk majd az Atlanti-óceánon és utunkat a festői és történelmi titkokat idéző és őrző Karib-szigeti St. Lucia felé vesszük.

 

Luxus katamaránunk itt tölti a karácsonyt, majd végigjárva a Karib-szigeteket januárban érkezik a British Virgin Island-re. Ez a szigetvilág méltán nyerte el a világ legszebb vitorlázó gyöngyszemének díját. Itt a vitorlázáson kívül is különleges, életre szóló programokban lehet része minden vendégünknek, hiszen a búvárkodás a korallok között, lovaglás a dombságokon, fürdőzés a gránitbarlangokban vagy úszkálás a delfinekkel, ugyanúgy része lehet az itt eltöltött napoknak, mint a hajó faszenes sütőjén elkészülő homár elfogyasztása a fedélzeten a naplementében.

Hajónk és legénysége szeretettel várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó kedves utasait mind az európai szakaszokra, mind a 2012 májusáig tartó Karib-tengeri 10-14 napos turnusokra.

Sokéves tapasztalat, bőséges referencia, összeszokott, képzett szervezői és lebonyolító csapat, bizalom és megbízható partnerkapcsolat - ez jellemzi a Fix Yachting programszervező csapatát."

 

Az utazásról rendszeresen beszámolunk itt a Porthole Hasábjain, gyönyörű képekkel, beszámolókkal, élményekkel.

Bővebb információ: www.fix-yachting.com

Bossányi Zsolt  és a One Dream legénysége