Nehéz hajót választani, hiszen megannyi gyártó küzd a vásárlók kegyeiért. A Beneteau hajógyár a kifogástalan minőségő anyagokkal és munkával, a széles modellválasztékkal és akár azonnali szállítással felvértezve indul a csatába.

Három eltérő típus közül választhatnak a vitorlázók:

First modellek:
21,7 lábtól 50 lábig kínálja a gyár ezeket a teljesítményre optimalizált hajókat. A fiatalos színek és a korszerű rigg, illetve vitorlázat egy jól használható és versenyben is becsületesen helyt álló hajót eredményeznek. Az akár karbon árboccal is elérhető típus kisebb és közepes hajói a Balatonon is egyre nagyobb számban találhatóak meg.

Oceanis modellek:
31 lábtól 58 lábig érhetőek el az Oceanis hajótípusok, melyek vonalvezetése, külső-belső elrendezése az igazán magas minőségre vágyó hajósok igényeit elégítik ki. A szinte kompromisszumok nélkül készített vitorlásokat a világon mindenhol ismerik és elismerik.

Lagoon katamaránok:
Ha kényelmes, tágas túrakatamarán, akkor Lagoon. A világ egyik legkedveltebb katamarán márkája, ami 38-tól 62-lábas méretig érhető el, és igazán sokan választják akár charterflották részére, akár tulajdonosi kiépítésben is.

A Beneteaunál arra is figyelnek, hogy a frekventált modellekből néhány példány raktárról is elérhető legyen, így akár 2-3 hét alatt hozzájuthat a leendő tulajdonos hajójához. Ilyen esetekben persze szűkebbek a testreszabás lehetőségei. Akinek van ideje, az egyedi rendelést adhat le, hogy hajója pont olyan legyen, amilyennek szeretné. A Master Yachting Hungary szakemberei örömmel segítenek a választásban. Akár a budapesti, akár a balatonfűzfői irodában.

Elérhetőségek:

Beneteau iroda Balatonfűzfő
Böröcz Péter
Tel: +36 20/941-8077
peter.borocz@yacht-master.hu

Bársony József
Tel.: +3620/979-0043
jozsef.barsony@yacht-master.hu

8175 Balatonfűzfő, Sirály u. 2-6.
Tel.: +36 88/574-580
Fax.: +36 88/574-581

(X)