Itt található az egész évben nyitva tartó, Balaton szerte híres Sirály étterem, a 4 ponton emelő, Balatonon egyedülálló traveller daru és a hozzá tartozó mobil tárolórendszer.

A hajótulajdonsok rendelkezésére áll a tágas és kényelmes fürdőház és a korai/kései hajósok számára praktikus fűtött zuhanyzó is. A fejlett WiFi rendszernek köszönhetően pedig a kikötő egész területén díjmentesen lehet csatlakozni az internetre. A Budapestről 1 óra alatt elérhető kikötő a legvédettebbek közé tartozik a Balatonon, így az itt kikötött hajók akkor is biztonságban vannak, amikor kellemetlen arcát mutatja az időjárás.

A hullámvédelmet tavaly délről is megerősítették, így már stabil, kőből emelt hullámvéd biztonságában vészelhetik át a hajók a déli szeleket is. Az éjjel nappali porta szolgáltat és a sorompós behajtórendszernek köszönhetően nem csak a hajók, hanem az idelátogatók egyéb értékei is nagy biztonságban vannak.

Ha pedig bármilyen karbantartási vagy javítási munkára van szükség a Marina Fűzfő Hajószerviz Kft. Örömmel áll a hajótulajdonosok rendelkezésére, legyen szó ponyvázásról, vitorlajavításokról, algagátlásról, motorszerelésről, orrsugár kormány, horgonycsörlő, navigációs eszközök beszereléséről, farészek karbantartásáról vagy az álló/mozgó kötélzet javításáról.

Bővebb információ: http://marinafuzfo.hu/
Tel: 88 / 574-500
Fax: 88/574-501
info@marina-fuzfo.hu
8175 Balatonfűzfő, Sirály u. 2-6

Kikötőválasztáshoz további segítség: Hogyan válasszunk kikötőt