Az érvényes kikötőlánc tagsággal rendelkező tulajdonosok számára a 2018 évben tett vitorla, ponyva, kötélmunka megrendeléseikre 10% kedvezményt biztosít a Quantum Sails Hungary, valamint kedvezményes téli vitorlatárolási lehetőséget is kínál vitorla felméréssel; a téli tárolás mellé pedig 15% kedvezményt téli ponyva megrendelésekre. Emellett a Quantum szakemberei örömmel segítik a Kikötőlánc hajósait a vitorlákhoz, hajóhoz, beállításokhoz kapcsolódó tanácsokkal.

És ez még nem minden! A Quantum Sails Hungary az idei évben is szervez kikötők kérésére és szervezésére előre meghirdetett időpontban egy-egy szakmai délutánt a kikötők hajóinak, ahol rövid előadásokat tartanak különböző aktuális témákban (például hajókezelés, vitorlák, kötelek karbantartása), majd lehetőség nyílik arra is, hogy a hajósok feltegyék saját kérdéseiket, amikre a Quantum szakemberek legjobb tudásuk szerint válaszolnak, személyre szabott tanácsot adnak. Így mind a túra-, mind a versenyvitorlázók fejlődhetnek, hogy még eredményesebben és élvezetesebben tölthessék idejüket a vízen.

A hajósok a Quantum Sails Hungary szakembereit a balatonfüredi Loftban is megtalálhatják, ahol rendelkezésükre állnak további kérdéseik esetén. Vitorlajavítás, tanácsadás, professzionális rigging szolgáltatások, valamint kötelek, veretek, alkatrészek is elérhetők itt. A Kikötőlánc füzetben található kedvezményes lehetőségek is érvényesíthetők a rendelések esetén!

Amennyiben vitorlajavítást szeretnének igénybe venni a Kikötőlánc hajósai, keressék bizalommal a Quantum szakembereit! Mivel ügyfeleink a Balaton körül mindenhol vannak, rendszeresen járjuk körbe a tavat, előzetes egyeztetés alapján bizonyos helyeken meg tudjuk szervezni a vitorlák szervízbe, illetve kikötőbe visszaszállítását.

Ezzel az együttműködéssel a Kikötőlánc tagjai az idei évben a Kikötőlánc nyújtotta előnyök mellett a Quantum Sails Hungary által számos új szolgáltatáshoz juthatnak hozzá.