A Kékszalag és a Porthole hagyományteremtő céllal idén először hirdeti meg a Kékszalag Design Challenge csapat megjelenési versenyt. A divat- és design szakemberekből, valamint fotósokból álló zsűri sportos, stílusos és vicces kategóriákban díjazza majd a megjelenésükre is adó csapatokat.

Hogyan vehettek részt a Kékszalag Design Challenge-en?

Készüljetek a hozzátok leginkább közel álló kategóriában egységes csapat megjelenéssel, mi pedig lefényképezünk benneteket a Tihanyi Csőben! A Porthole hajója a Cső bejáratánál a déli oldalon horgonyoz majd, ahonnan minden áthaladó hajót lencsevégre kapunk!

Az egységes megjelenésű csapatok fotóit leválogatjuk, és elküldjük a zsűri tagjainak, akik a már említett három kategóriában kiválasztják a nyerteseket.

ELŐNYHÖZ JUTNAK azok a csapatok, akik a megjelenési kihívásra készülve előre jelzik részvételüket, a Csőben áthaladva pedig „pózolnak” a Kékszalag Design Challenge fotósának!

A nyerteseket értékes ajándékokkal díjazzuk a 49. Kékszalag Erste World Nagydíj utcabálján.

NEM KELL TÍZEZREKET ELKÖLTENI ÚJ CSAPATRUHÁRA!

A verseny lényege nem az, hogy azok nyerjenek, akik a legújabb és legszuperebb technikai ruhákat vásárolják meg a verseny előtt, hanem az, hogy minél több csapatot ösztönözzünk a kreatív és egységes csapat megjelenésre, ez által is erősítve a Kékszalag vitorlásverseny közösségépítő szerepét.

Az egységes sportos megjelenéshez tökéletes egy egyforma csapat póló, vagy mentőmellényre húzható lycra is.

A stílusosság megtestesítője lehet egy egységes kiegészítő, mint a nyakkendő vagy kalap, de egy, a hajó színével harmonizáló öltözék szintén stílust ad a megjelenésnek.

A vicces kategória magáért beszél: a kiegészítő lehet ötletes paróka, party szemüveg vagy bármi bohóság, ami eszetekbe jut.

Részvételi szándékotokat a porthole@porthole.hu címen jelezhetitek.

A képek folyamatosan gyűlnek majd a Kékszalag és a Porthole Facebook oldalain.