Az Extreme Sailing Series regatták a világ legnépszerűbb vitorlásversenyei közé tartoznak. A nézők közvetlen közelében, a világ legszebb városainak kikötőiben a víz felett „repülő” hajók rendkívüli látványt nyújtanak.

Az Erste World, a Kékszalag névadó támogatója a Kékszalag minden résztvevőjének és látogatójának lehetővé teszi, hogy nyerjen egy páros VIP belépőt a versenysorozat cardiffi versenyére, amelyre augusztus 25-28. között került sor.

Ehhez mindössze néhány Kékszalaggal kapcsolatos kérdésre kell válaszolni az Erste World Kvíz Applikáció segítségével. Az app Androidra már letölthető a Google Play-ből, és hamarosan elérhető lesz iOS változata is az Apple Store-ban.

A játékot a díjkiosztó alatt, tehát július 8-án szombaton, 19.00 órakor indítjuk. A letöltött applikációval bárki játszhat, az is, aki nem tud ott lenni az eseményen (bár érdemes eljönni!).

A leggyorsabb válaszadó már csomagolhat is, utazik Cardiffba! De értékes díjakat nyer a többi helyezett is, egészen a hatodik leggyorsabbig. A díjak:

- két VIP Paddock Club belépő a Hungaroring Forma-1 Magyar Nagydíjra az Emirates felajánlásával,

- 1 palack Laposa Selection Kéknyelű 2017,

- egy álcázott kulcsszekrényt ábrázoló kép a Jóhajótól,

- egy pár tenyésztett édesvízi gyöngy fülbevaló ezüst alkatrésszel a Schoeeffeltől,

- két belépőjegy a Paloznaki Jazz Piknikra.

A részletek a mellékelt szórólapon.

Jó játékot és jó szelet kíván mindenkinek az Erste World.