A csapatok három kategóriában indulhatnak: sportos, stílusos és vicces. Készüljetek a hozzátok leginkább közel álló kategóriában egységes csapat megjelenéssel, mi pedig lefényképezünk benneteket a Tihanyi Csőben! Nem az a cél, hogy beszerezzétek a legprofibb technikai felszereléseket, hanem hogy minél több csapatot ösztönözzünk az egységes és kreatív csapat megjelenésre, ezáltal is erősítve a Kékszalag közösségépítő szerepét.

A Kékszalag Design Challenge nevezéséről, menetéről már írtunk ITT, azonban arról, hogy ki fogja értékelni a csapatruházatokat, és mit lehet nyerni, most rántjuk le a leplet!

Az egységes megjelenésű csapatok fotóit divat- és design szakemberekből álló zsűrinek továbbítjuk. A zsűri tagjai:

  • Zólyomi Zsolt, az egyetlen magyar parfümőr, exkluzív, egyedi parfümök tervezője

  • Holdampf Linda, stylist

  • Bé Dénes, divatblogger

  • Csajbók Mariann, stíluskommunikáció tanácsadó

A zsűri pontozza a csapatok öltözetének egységességét, kreativitását, egyediségét, azt, hogy mennyire illik bele a sportos, stílusos vagy vicces kategóriába, valamint, hogy mennyire illik az öltözet magához a hajóhoz. Tehát a versenyben a vitorlázó tudás, a Kékszalagon elért eredmény semmilyen szerepet nem játszik! Ezzel szeretnénk arra bíztatni minden csapatot, hogy találjon ki valamilyen ötletes csapatruhát, kutassa át a szekrény mélyét vicces kiegészítőkért, mert így bárkinek van esélye megnyerni a Kékszalag Design Challenge-t!

Amelyik csapat előre jelentkezik a porthole@porthole.hu címen, hogy egységes csapatruhával készültök a versenyre, akkor előnyben részesültök az eredmények elbírálásában – a kategória megnevezésével egy telefonszámot is várunk a csapatoktól, amin a nevezés napján egyeztetjük velük a rajtszámot, illetve minket is elérhetnek a +3630 624 5245 számon, amikor közelednek a csőhöz. Hiszen amelyik csapat pózol a Porthole fotósának, az ismételten plusz pontokban részesül!


A nyereményekről nem is beszélve!

A sportos, stílusos és vicces kategória nyertes csapatai ajándékcsomagokban részesülnek, természetesen a kategóriához illő nyereményekkel.

Minden nyertes kap egy pazar képet a csapatról, emellett pedig további szuper ajándékokkal kedveskedünk a legjobban öltözött csapatoknak:

  • a sportos kategória győztese technikai póló szettet nyer személyre szabott design-nal

  • a stílusos kategória nyertese Zólyomi Zsolt parfümőr által felajánlott exkluzív illatcsomagokat, Burdanna ajándékokat és vitorlás stílusú karkötőket kap,

  • a vicces kategória győztese pedig a hedonizmus jegyében költhet el egy vacsorát a füredi Blaha utcában található Morzsa Bisztro és Beer Balaton jóvoltából!

Emellett minden díjazottat egy, a tihanyi csőben a hajóról és a csapatról készült textil képpel is jutalmazunk.

Az eredményhirdetés és díjkiosztó július 8-án Balatonfüreden, a 49. Kékszalag Erste World Nagydíj díjátadója után, a Kékszalag utcabálon lesz, a Coolminers zenekar közreműködésével!

Öltözzetek egységesen, jelezzetek a Porthole hajónak a Csőben, és nyerjétek meg a Kékszalag Design Challenge kedvetekre való kategóriáját!