Berecz Zsombor kedden sokat javított pozícióján, az aznap rendezett hetedik és nyolcadik futamban ugyanis 3. és 9. helyeken ért célba és ezekkel az eredményekkel az összetett lista 7. helyére lépett előre. Hatalmas küzdés volt mindkét futamban a nem túl erős 7-9 csomós délkeleti szélben, a napi második futamban például alig fél méterrel előzte meg az utolsó 10 méteren a francia Európa-bajnokot, Jonathan Lobert-t.

A férfi 470-es osztályban a Gyapjas testvérek a keddi első (sorrendben a hetedik) futamban egészen kiválóan vitorláztak és a 4. helyen végeztek. A következő futam nem sikerült ennyire jól abban a 20. helyen futottak be. Az összetett eredménylistán így a 18. helyen állnak (a nemzetek között a 12.-ek). A Laser Standard osztályban Vadnai Benjamin egyelőre a 29. helyen az összetett rangsorban, miután 25. és 49. helyeken végzett a keddi futamokban. Testvére, Jonatán az ezüst csoportban 2. és 17. helyekkel az 56. pozícióban várja a folytatást (ez egyébként az ezüst csoport első helye).

A női Laser Radial osztályban Érdi Mári a hosszas halasztás után gyenge, alig több mint 4 csomós szélben indított hetedik futamban a 19. helyen ért célba, ezzel a 15. összetettben. 



A Nacra 17 Foiling osztályban kedden is rendeztek két futamot, ezekben a magyar kettős, Virág Flóra és Molnár Dávid a 30. és a 34. helyeken végeztek csoportjukban. Így hétfői 24. és 8. helyezésekkel az összetettben az 58. helyen tartózkodnak. Az osztály eredményei körül akadt egy kis zűrzavar hétfőn, a hivatalos eredménylistára ugyanis nem került ki azoknak a hétfői futamoknak ez eredményei, amiket csak a sárga csoportnak tudtak megrendezni. Így úgy tűnt a listáról, mintha egyáltalán nem lett volna futam hétfőn a Nacra osztálynak, pedig volt, de csak a mezőny felének. Az eredménylistára csak kedden reggel került ki bármi is, de az a férfi szörfösök eredmánye volt, és csak kedden délelőtt 11 óra körül sikerült a valós eredményeket közölni.

A férfi szörfösök között Sánta Bence a 82. helyen áll hat futam után, kedden 41., 36. és 42. helyeken futott célba.

A részletes eredményeket itt lehet nézegetni.