Címke: wow

Mire jó egy nő a hajón?

Régi tengerész babona: nő a fedélzeten csak balszerencsét hoz. Habár manapság, a #metoo korában épelméjű férfi nem merné ezt hangosan kimondani (bár van olyan, aki mégis megteszi), tény, hogy a régi szokások nehezen halnak ki.

Maiden | Szűzkéz

2020. január 27. és február 2. között a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál keretében a világ legfrissebb nemzetközi dokumentumfilmjei várják a különleges emberi sorsok iránt érdeklődő, társadalmi kérdésekre nyitott nézőket. A Cinema City Arénában bemutatandó egész estés alkotások között idén helyet kapott egy vitorlás témájú film is: az első kizárólag nőkből álló Whitbread résztvevő csapat, a Tracy Edwards által kormányzott Maiden történetének üzenete 30 év távlatából is aktuális.

Összeállnak a hazai női vitorlázók

Egy nemzetközi szervezet égisze alatt saját közösséget hoznak létre Magyarországon a női vitorlázók. A Women On Water (WOW) Hungary célja, hogy növelje a nők részvételét és elismertségét a vitorlássportban, népszerűsítse a vitorlázást, mint szabadidős tevékenységet a nők körében és ösztönözze a lányokat a gyermek, ifjúsági és fiatal korosztályokban is a vitorlázás elkezdésére.

Women On Water Hungary – Rólunk

A Women On Water (WOW) Hungary célja, hogy növelje a nők részvételét és elismertségét a vitorlássportban, népszerűsítse a vitorlázást, mint szabadidős tevékenységet a nők körében és ösztönözze a lányokat a gyermek, ifjúsági és fiatal korosztályokban is a vitorlázás elkezdésére.

1 2 3 4