Címke: kékszalag

Új kezekben a 43. Kékszalag fesztiválja

2011-ben a tókerülő parti rendezvényeinek megszervezésére egy a vitorlázásban kevéssé ismert, ám egyéb sportrendezvényekben járatos külsős cég kapott megbízást.

Ki mit tud? Rozsdával a Kékszalagról és egyéb aktualitásokról

Több MVSz elnökségi értekezletet volt szerencsém az utóbbi időben végigücsörögni, és be kell vallanom, nem jutottam el a tisztánlátásig...

Az Év Honlapja 2010 - Minőségi Díj: KÉKSZALAG.HU

A 2010-es "Év Honlapja" pályázaton a kékszalag.hu -weboldal is részt vett. Ez olyan sikeresen tette, hogy megszerezte az Életmód és Sport kategória Minőségi díját, az alábbi értékeléssel:

A Kékszalag a Birdie fedélzetéről

2010-ben sikeres versenyévadot zártunk: minden versenyünkön a dobogón végeztünk és megnyertük a Yardstick Trophyt. 2011-re valami nagyobb dobásra vágytunk: a Kékszalagot szerettük volna az osztályunkban megnyerni.

Olvasói levél a Kékszalag kapcsán.

Kedves Szerkesztők és Sporttársak! Örülök, hogy előjött ez a téma - nyilván az aktualitása miatt - és a PORTHOLE felvállalta a sporttársak véleményeinek ütköztetését.

Nyílt lesz a Kékszalag, egyszer...

Vitassuk meg! A Kékszalag jövőjét meghatározó szövetségi döntés megosztotta a vitorlázó társadalmat. Bár szerkesztőségünk a mielőbbi teljes liberalizációt tartaná kívánatosnak, szeretnénk ha megjelenne a döntést támogató, vagy amellett érvelők véleménye is.

A Kékszalag Fesztivál működési keretrendszere

A Kékszalag éveken keresztül hagyományos tókerülő vitorlásversenyként gazdagította a vitorlázók eseménynaptárát. Az MVSZ keretein belül működő Média Bizottság évekkel ezelőtt azonban egy újabb ötlettel állt elő.

Szalámihéjevő hal és más érdekességek a Kékszalagon

Nem, nem, kedves Olvasó nem bolondultam meg. De a mai fonnyadó világunkban a zöld szellem a Kékszalagot is elérte, és érdemes néhány gondolatot szentelni az ügyre.

Kékszalag-előkészületek - a rendezők oldaláról

A Zala-torokban katamaránt hegyeznek, a fűzfői öbölben liberákat. Naná, hogy a rendezők sem pihennek.

Kékszalag kihívók 1.

Kékszalag és Fesztivál beharangozó

Azt is mondhatnám, hogy a 2010-es rendezvények előkészületei már akkor elkezdődtek, amikor 2009 őszén szert tettem pár bringalámpára, elkerülendő a kerékpáros felügyeleteket ellátó közeggel kapcsolatos nézeteltéréseket...(fogvatartásom emlékére)

Kékszalag a tűzhelynél

Mindenki készül, fejben már elhagyta a kikötőt, érződik az izgalom és a szokásos bizsergés, ami a Kékszalaggal „jár”. A kikötőben nagy a nyüzsgés, az emberek jönnek-mennek, sietnek a dolgukra.

4 5 6 7 8