Címke: kékszalag

Mi volt a Kékszalagon?

9 forduló 1 halzolás 15 órás menetidő. Nem egy bonyolult történet, mégis minden tagom fáj.

46. Kékszalag percről percre

Folyamatosan követheted a 46. Kékszalag vitorlásverseny eseményeit ebben a cikkben!

Az idei Kékszalagon bárki készíthet vagy nézhet élő közvetítést a mobilján!

Találtunk egy remek mobilappot, az ANGL-t, aminek segítségével élő videókat lehet megosztani vagy nézni.

ANGL - közvetítés

ANGL élő közvetítés Tőletek, Nektek! Kölön a keleti, és külön a nyugati medencében adó hajók képeit követhetitek itt nyomon.

Kékszalag időjárás

Mi érdekli legjobban az embereket két nappal a 46. Kékszalag vitorlásverseny előtt? Persze, hogy az időjárás!

Lesipuskás kerestetik!

Ne menjetek el tétlenül a Kékszalag látványos jelenetei mellett! Tessék megörökíteni mindazt a szépséget, izgalmat, a csapat örömét amiben a verseny során részetek lesz!

Kék és rózsaszín a szelek szárnyán

Ez nem az a szokványosan sokkoló rákos történet, amit már meg sem hallgatnak az emberek. Olvasd végig és Te is meglátod, hogy most nem mi kérünk, hanem mi adunk. Kiderül, hogy milyen erő rejlik egy bátor vitorlás szívében és az együttműködésben.

Nevezés, de hogyan?!

Volt szó annak a feltételeiről, hogy minek kell megfelelni, ha vitorlás versenyezni szeretnél. Most arról szeretnék írni, hogy ha a feltételek adottak, miként folyik a nevezés és az elindulás.

Versenyezni, de hogyan?!

Az utóbbi időben több olyan kérdés érkezett hozzánk, hogy mi a teendő, ha valaki versenyzésre adja a fejét. Itt próbáljuk összegyűjteni az információkat.

46. Kékszalag Audi Nagydíj sajtótájékoztató

Mintegy hatvan újságíró részvételével tartotta sajtótájékoztatóját a versenyt rendező Magyar Vitorlás Szövetség a balatonfüredi Vitorlás étteremben.

Nyílt lesz a Kékszalag, egyszer...

Vitassuk meg! A Kékszalag jövőjét meghatározó szövetségi döntés megosztotta a vitorlázó társadalmat. Bár szerkesztőségünk a mielőbbi teljes liberalizációt tartaná kívánatosnak, szeretnénk ha megjelenne a döntést támogató, vagy amellett érvelők véleménye is.

45. Kékszalag VIDEÓ

Ilyen volt a Kékszalag, ahogy mi láttuk.

Kékszalag végeredmény, összefoglaló

Szombat reggel kilenc óráig – nem-hivatalos adatok szerint – 474 hajó teljesítette az idei Kékszalag távját. Mintegy száz hajó feladta a versenyt. A hivatalos eredménylistára még néhány órát várni kell, az utolsó óvási határidő szombat 12.00 óra.

8-1=7, Asso immár hét fővel is!

Módosítva korábbi határozatát új döntést hozott az MVSZ. Az ASSO-k immár hét fős legénységgel is indulatnak a 2011-es Kékszalagon.

Az Év Honlapja 2010 - Minőségi Díj: KÉKSZALAG.HU

A 2010-es "Év Honlapja" pályázaton a kékszalag.hu -weboldal is részt vett. Ez olyan sikeresen tette, hogy megszerezte az Életmód és Sport kategória Minőségi díját, az alábbi értékeléssel:

A 44. Kékszalag

A Kékszalag záróbuliján illik mindenkinek gratulálni. Nyilván ott van mind a 30 hajóosztály dobogósa, az abszolút lista győztesei, és a különdíjjal jutalmazottak. Ez alkotja a tömeg gerincét legalább 100 csapat családtagokkal szurkolókkal.

Free Kékszalag!

A kritikus tömeg mozgató erejét a bringások egy rendezvény névválasztása során orozták el a fizikusoktól. Jól tették. Valóban úgy tűnik, hogy a tömegeket megmozgató rendezvények mögött kell, hogy működjön valami kollektív meditációs kapcsolat, ami leértékeli az egészséges komfortigényből táplálkozó alternatívát, a hedonista lustázást.

Mi lesz veled Kékszalag?

Ez az okoskodónak tűnő írás jobbító szándékkal született. Könnyű a kibicnek, mondhatná a bennfentes olvasó, de most nincsenek kibicek, mert bennfentesek se nagyon vannak. Ennek megértésére íródott a bevezető helyzetelemzés, amiből megtudjuk, hogy az Ószövetség már nem nagyon, az Új- meg ki tudja mikor lesz képes hatékonyan foglalkozni a vitorlázás legnagyobb eseményével.

Cikkpályázat: Emlékek. Szabályok. Szabályok???

A szezon végeztével jobb híján a nyári eseményeken elmélkedem. Az idei év legnagyobb élménye a Kékszalag volt. Igazi férfias „verseny a javából”.

A Kékszalag a Birdie fedélzetéről

2010-ben sikeres versenyévadot zártunk: minden versenyünkön a dobogón végeztünk és megnyertük a Yardstick Trophyt. 2011-re valami nagyobb dobásra vágytunk: a Kékszalagot szerettük volna az osztályunkban megnyerni.

2 3 4 5 6