Címke: körkapcsolás

Bravo Boats – Decathlon körkapcsolás 2016. Augusztus 1-7.

Ezekben a hetekben a riói Olimpia tartja lázban a világot, és szerencsére minket is, hiszen öt vitorlás olimpikonunk küzd jelenleg is a brazil vizeken, váratlan sikerekkel. Emellett itthon sem állt meg az élet, egymást érik a hazai versenyek és a nemzetközi események is, ezekből szemezgettünk az eheti Bravo Boats – Decathlon körkapcsolásban.

Bravo Boats – Decathlon körkapcsolás 2016. Július 18-31.

Természetesen a Kékszalag után sem áll meg az élet, csupán átlépünk a szezon második felébe. Folytatódnak a versenysorozatok, jönnek az Országos Bajnokságok, Cadet és 420&470 Junior EB-t rendeznek a Balatonon, augusztus eleje pedig az olimpiáról és olimpikon vitorlázóinkról szól majd, hisz nagyon szurkolunk nekik!

Mostani körkapcsolásunk a Kékszalag utáni időszak legfontosabb versenyeit foglalja össze képekkel, videókkal!

Bravo Boats - Decathlon körkapcsolás – Kékszalag Extra

Túl vagyunk az év legnagyobb vitorlás versenyén, a Kékszalagon és az azt megelőző versenyeken, a Fehér szalagon, a Horváth Boldizsár emlékversenyen és a gyermekek versenyén, a Kékpántlikán. No meg sajnos egy olyan viharon is, amilyet nem nagyon láttunk még az elmúlt pár évtizedben. Múlt heti körkapcsolásunk kimaradt, hiszen július 13-án szerdán, mindenki aki élt és mozogott, már a másnap kezdődő Kékszalag lázában égett, hajót szerelt, vagy épp úton volt Füredre, hogy ne késse le a másnapi rajtot! A Bravo Boats – Decathlon körkapcsolás e heti kiadásában igyekszünk most összefoglalni minden történést, beszámolót és képet, ami a Kékszalagon, előtte és a hozzá kapcsolódó versenyeken történt!

Bravo Boats – Decathlon körkapcsolás 2016. 06.27. – 07. 03.

Optimist ranglista verseny, Ügyvéd Kupa, Subaru-EGIS Kupa, hagyományos Szombati Sorozat vitorlásverseny Keszthelyen, Borsod Megyei Vitorlás Bajnokság a Mályi tavon. Volt bőven történés most is, miközben a katamaránok és liberák fel s alá cirkálnak Füred előtt, készülvén az előttük álló Kékszalagra. Ezen a héten is vannak külföldi sikerek, Ópésaink elismerésre méltó eredményeket futottak a világbajnokságon, természetesen erről is beszámolunk mai összefoglalónkban.

Bravo Boats – Decathlon Körkapcsolás 2016. Június 20-26.

Igazi kánikula köszöntött ránk a szünidő első hetében, a hétvégén pedig nem lehetett panasz sehol a szélre. Szél, meleg, napsütés jellemezte az időjárást, mely igazán kedvezett még a kishajós versenyzőknek is, hisz 30 fokban bizony nem esik rosszul a fröccsenő víz még akkor sem, ha az arcunkban köt ki. Nem csak a Balatonról de a Fertő tóról is érkezünk beszámolókkal, ahol igen prominens vendég nyitotta meg a regattát.

Bravo Boats – Decathlon Körkapcsolás 2016. Június 13-19.

Nem múlhat el hét nemzetközi vitorlássiker nélkül!! Tomai Balázs Európa Bajnokságot nyert, Olaszországban pedig a Laser Italia Cup-on magyar Veisse Zoli állt a dobogó tetején!

Bravo Boats – Decathlon Körkapcsolás 2016. 06. 06-12.

Nagyon sikeres és különösen sűrű héten vagyunk túl. A magyar vitorlázók fantasztikus külföldi sikerei mellett volt Nemzeti Regatta, négykezes, egykezes, Hamisszalag és még sok más verseny is, amiről tudósíthattunk, és ezúttal az időjárás is mellettünk állt. Jöjjön tehát a hét összefoglalója:

Bravo Boats – Decathlon körkapcsolás 2016. 05. 30. – 06. 05.

Igen változékony időjárás köszöntött a vitorlázókra ezen a héten és sajnos az időjárás nem sok jót tartogatott a versenyek számára a Balatonon. Pedig lett volna verseny szép számban. Voltak szerencsésebbek akik legalább kicsit versenyeztek, de sokan teljesen szél nélkül maradtak.

Bravo Boats – Decathlon Körkapcsolás. 2016. május 23-29.

Igen, tudjuk, limitidőn túl jöttünk a mostani körkapcsolással. De szerencsére verseny összefoglaló rovatunk „versenyszabályai” nem annyira szigorúak, így van lehetőségünk megvárni minden befutót.

Bravo Boats – Decathlon Körkapcsolás 05. 17-22

A meglehetősen hűvös pünkösd után végre megérkezett a tavasz, már-már nyarat idéző időjárással kényeztetett minket az elmúlt hétvége. Ahogy a barátokkal fogalmaztunk, igazi kellemes szellős, mezítláb vitorlázós idő volt szombaton! A Balatonon szélben ugyan nem bővelkedtünk, de ne legyünk elégedetlenek, volt némi mozgás, a hétvégi versenyzőknek pedig most ennyivel kellett beérni.

Bravo Boats – Decathlon Körkapcsolás 2016. 05. 09-16.

A hosszú hétvége a Pünkösd jegyében telt, így hiába volt hideg is, meg néha túl sok szél vagy esetleg túl sok eső, azért vízreszálltunk. Jöjjön hát a Bravo Boats - Decathlon Körkapcsolás Pünkösdi Regatta Exkluzívja.

Bravo Boats - Decathlon Körkapcsolás 2016. 05. 02.-08.

Bár már két hete megy verseny beszámoló rovatunk, a hétvégén hivatalosan is kezdetét vette a balatoni verseny és vitorlás szezon. A kisebb tavakon is beindult az élet, szezonindítás volt Orfűn is.

Bravo Boats – Decathlon Körkapcsolás 2016. 04. 25. – 05. 01.

Ezen a héten aztán tényleg szinte mindenki vízre szállt. Ifjúság, nagyhajósok, katamaránok, one-design osztályok versenyeztek Lellétől Csopakig.

Bravo Boats-Decathlon Körkapcsolás 2016 április 1-24.

Kezdődik a versenyszezon, indul a KÖRKAPCSOLÁS. Mint azt múlt heti beharangozónkban hírül adtuk, elindul KÖRKAPCSOLÁS rovatunk, versenybeszámolókkal, eredményekkel, fotókkal, hétről hétre összefoglalva az eseményeket, a Bravo Boats és a Decathlon támogatásával!

Kezdődik a versenyszezon, indul a KÖRKAPCSOLÁS

Versenybeszámolók, eredmények, képek hétről hétre összefoglalva a Bravo Boats és a Decathlon támogatásával!

Nagy Októberi Volvo Körkapcsolás

Lassan véget ér az utolsó vitorlázós hónap is, legalább is, ami a hazai vizeket érinti. Októberben viszont még sokat vitorláztunk. Voltak még OB-k, sorra jöttek az évadzárók. Hónap elején nem igazán kényeztetett minket az időjárás, de az utóbbi két hétben csodás őszi napsütésben vitorlázhattak még azok, akik vízre merészkedtek. Miközben itthon a végét járja a „versenyszellem”, a tengereken és az óceánon zajlik az élet!

Volvo Körkapcsolás 2015. 09. 21-28.

A múlt hét esős, viharos és jóval hidegebb volt, mint az azt megelőző, de legalább a versenyzők kipróbálhatták magukat 20 csomó feletti szelekben is.

Volvo Körkapcsolás 2015. 09. 14-20.

Nagy versenyek zajlottak a héten és csodás nemzetközi sikerek öregbítik a Magyar vitorlázás hírnevét.

Volvo Körkapcsolás 09. 07-13

Elkezdődött a szeptember, beindult a nagyüzem! Egymást érik a versenyek és a helyzet egyre fokozódik, mozgalmas hetek előtt állunk!

Volvo Körkapcsolás 08. 31. – 09. 06.

A strandszezonnak ugyan vége, de a hajósélet közel sem állt meg. A héten rendezték a Magyar Nagyhajós Bajnokság II. fordulóját 10 hajóosztály részvételével, Repülő Hollandi, Star, Dolfin Országos Bajnokságot tartottak, új lendülettel remek flottabajnokságon van túl az 50-es Cirkáló osztály, a Kalózok pedig megrendezték idei utolsó ranglistaversenyüket.

2 3 4 5 6